Θέρμανση Οικιών/ Κτιρίων

attention open in a new window Εκτύπωση

Η ελίν έχει θέσει πολύ ψηλά τον πήχη της ποιότητας στο χώρο της εξυπηρέτησης κτιρίων με καύσιμα θέρμανσης και μπορεί υπεύθυνα να εγγυηθεί ότι οι πελάτες της θα παραλάβουν ακριβώς την ποσότητα πετρελαίου που έχουν παραγγείλει. Με στόχο να παρέχει άρτια εξυπηρέτηση στους καταναλωτές που την επιλέγουν:

  • Επιλέγει με πολύ αυστηρά κριτήρια τους οδηγούς των βυτιοφόρων οχημάτων της και φροντίζει για την εκπαίδευσή τους.
  • Για τη διανομή του πετρελαίου θέρμανσης χρησιμοποιεί αποκλειστικά ιδιόκτητα βυτιοφόρα, αποκλείοντας κάθε είδους επεμβάσεις στις δεξαμενές, στους μετρητές κλπ.
  • Από το 1995, έχει δημιουργήσει ειδική υπηρεσία ελέγχου που λειτουργεί ανεξάρτητα από το σύστημα διακίνησης και η οποία πραγματοποιεί δειγματοληπτικούς ελέγχους, προκειμένου να διασφαλίζεται η σωστή εξυπηρέτηση των πελατών.
  • Για την διαχείριση του στόλου των βυτιοφόρων οχημάτων της χρησιμοποιεί ειδικά συστήματα έρευσης θέσης GPS και μετρητές στάθμης καυσίμου, μέσω των οποίων μπορεί να παρακολουθεί την πορεία των οχημάτων της αλλά τις παραδιδόμενες ποσότητες καυσίμων.
  • Ενημερώνει το καταναλωτικό κοινό για το πως να εκτελεί σωστά τη διαδικασία παράδοσης/ παραλαβής πετρελαίου θέρμανσης έτσι ώστε να προστατεύεται από φαινόμενα ελλειμματικών παραδόσεων που δυστυχώς είναι συχνά στην Ελληνική αγορά.

Η ελίν δραστηριοποιείται στο χώρο της λιανικής θέρμανσης οικιών και κτιρίων στην περιοχή της Αττικής. Για παραγγελίες πετρελαίου Θέρμανσης στην Αττική καλέστε στα τηλέφωνα

801 11 802 11 & 210 6241600.

Για τις παραγγελίες σας απευθείας από την ελίν, έχετε τη δυνατότητα εξόφλησης του πετρελαίου θέρμανσης σε 

          

 

Δείτε εδώ την αναλυτική λίστα για τις κάρτες που δέχονται ΑΤΟΚΕΣ ΔΟΣΕΙΣ.

 

*Οι δόσεις ισχύουν για παραγγελίες από 250€ έως 3.000€.

**Για χρεωστικές κάρτες το ποσοστό της επιστροφής ανέρχεται σε 1%.

 
 
 

ΧΡΗΣΙΜΕΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ

Πιστοποιητικό ISO 9001:2015
Πιστοποιητικό ISO 9001:2015
 
Πολιτική Ποιότητας
Πολιτική Ποιότητας