Προγράμματα Επιβράβευσης

attention open in a new window Εκτύπωση

Η ελίν πάντα φροντίζει να στηρίζει εμπράκτως το καταναλωτικό κοινό και να προσφέρει λύσεις που έχουν σαν κύριο χαρακτηριστικό την ανταποδοτιτκότητα και το πραγματικό όφελος όσων επιλέξουν να προμηθευτούν καύσιμα και λιπαντικά στα πρατήρια υγρών καυσίμων της εταιρίας.

  • Έχει επενδύσει σε μια συνεργασία με την τράπεζα Eurobank, και έχει εξασφαλίσει την συμμετοχή της στην Επιστροφή, το μεγαλύτερο πρόγραμμα επιβράβευσης καρτών βάσει του οποίου οι κάτοχοι των πιστωτικών & χρεωστικών καρτών Eurobank και καρτών που διατίθενται μέσω του Δικτύου Νέο Ταχυδρομικό Ταμιευτήριο και συμμετέχουν στο Πρόγραμμα, έχουν τη δυνατότητα να πραγματοποιούν τις συναλλαγές τους στα συνεργαζόμενα πρατήρια ελίν και να συλλέγουν ευρώ Επιστροφή για εξαργύρωση στις επόμενες αγορές τους πληρώνοντας λιγότερο ή και καθόλου. Το όφελος από τη χρήση του Προγράμματος στα πρατήρια καυσίμων ελίν ανέρχεται σε 3% Επιστροφή για τις πιστωτικές κάρτες. Για τις χρεωστικές κάρτες το ποσοστό Επιστροφή, από 01/09/15, ανέρχεται σε 1%.

eurobank_card_photo

 

 

  • Συνεργάζεται με το Diners Club που αριθμεί πάνω από 50 χρόνια παρουσίας στην ελληνική αγορά. Προϊόν της συνεργασίας αυτής αποτελεί η δυνατότητα των κατόχων πιστωτικών καρτών Diners - άρα και μελών του Diners Club - να απολαμβάνουν τα προνόμια που τους παρέχει το Club πραγματοποιώντας της αγορές τους για καύσιμα και λιπαντικά σε κάποιο από τα πρατήρια της εταιρίας τα οποία συμμετέχουν στο συγκεκριμένο πρόγραμμα.

diners_card_photo

 

 

  • Επιπλέον συνεργάζεται με την Εθνική Τράπεζα, και συμμετέχει στο πρόγραμμα επιβράβευσης πελατών της ΕΤΕ, go4more. Μέσω της εγγραφής στο  πρόγραμμα αυτό, δίνεται η δυνατότητα στους πελάτες του δικτύου πρατηρίων ελίν, οι οποίοι χρησιμοποιούν κάρτες της Εθνικής Τράπεζας, να κερδίζουν σε κάθε συναλλαγή τους. Ειδικότερα, κάθε 1€ αγορών με κάρτες της Εθνικής Τράπεζας στο δίκτυο πρατηρίων ελίν ισοδυναμεί με 8 πόντους go4more. Αυτοί οι πόντοι θα μπορούν να εξαργυρώνονται στις συνεργαζόμενες επιχειρήσεις του προγράμματος, που σημαίνει ανταμοιβή σε ευρώΕπισκεφτείτε κάποιο από τα πρατήρια της ελίν σε όλη την Ελλάδα και επωφεληθείτε από τις προσφορές και τις ευκαιρίες που η εταιρία έχει φροντίσει να παρέχει σε εσάς.


   

 

 
 

ΧΡΗΣΙΜΕΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ

Πιστοποιητικό ISO 9001:2015
Πιστοποιητικό ISO 9001:2015
 
Πολιτική Ποιότητας
Πολιτική Ποιότητας