elin energy
Δελτία Τύπου

Η ελίν σταθερός Υποστηρικτής της Ελληνική Ολυμπιακής Επιτροπής και υπερήφανος Χορηγός των κορυφαίων αθλητών Μ. Τεντόγλου και Στ. Μαλακόπουλου

16 ΝΟΕΜΒΡΊΟΥ 2023

Αναγνωρίζοντας διαχρονικά τους αθλητές ως πρότυπα για κάθε νέα γενιά, η ελίν υποστηρίζει επί σειρά ετών το έργο της Ελληνικής Ολυμπιακής Επιτροπής (ΕΟΕ). Το 2024 και ενόψει των Ολυμπιακών και Παραολυμπιακών Αγώνων, η εταιρία για μια ακόμα φορά, τιμά το Ολυμπιακό ιδεώδες δεσμευόμενη να στηρίξει τις ανάγκες μετακίνησης της ΕΟΕ και της Ολυμπιακής Λαμπαδηδρομίας με καύσιμα υψηλής ποιότητας.

Παράλληλα, η ελίν  χορηγεί  δύο κορυφαίους αθλητές στο ταξίδι τους προς την κορυφή, ανανεώνοντας τη συνεργασία της με τον Μίλτο Τεντόγλου, Χρυσό Ολυμπιονίκη στο άλμα εις μήκος και ανακοινώνοντας την έναρξη της συνεργασίας της με τον Στέλιο Μαλακόπουλο, Παραολυμπιονίκη του στίβου και Παγκόσμιο Πρωταθλητή.

Οι αξίες που πρεσβεύουν οι δύο χαρισματικοί αθλητές, μεταξύ των οποίων η άμιλλα, ο σεβασμός και η στοχοπροσήλωση, ευθυγραμμίζονται με τις αξίες της εταιρίας όπως αποδεικνύεται μέσα από την πορεία της εδώ και 7 δεκαετίες, τόσο στην εγχώρια όσο και στη διεθνή αγορά.

Ο Στέλιος Μαλακόπουλος, δήλωσε σχετικά: «Ευχαριστώ πολύ την εταιρία για την εμπιστοσύνη και την υποστήριξή της. Από την πρώτη στιγμή ένιωσα μέλος της μεγάλης οικογένειας της ελίν, μιας οικογένειας που βρίσκεται διαρκώς στο πλευρό μου και με ωθεί να ξεπεράσω τα όρια μου και να πετύχω τους στόχους μου».

Ο Μίλτος Τεντόγλου, δήλωσε σχετικά: «Είναι μεγάλη μου χαρά να έχω την ελίν στο πλευρό μου στην πορεία μου προς τους Ολυμπιακούς Αγώνες 2024. Ευχαριστώ πολύ την εταιρία για την υποστήριξη της για δεύτερη χρονιά, η οποία μου δίνει ώθηση να προετοιμάζομαι με σθένος και σταθερό στόχο να ξεπερνώ τα όριά μου και να φτάνω ακόμα ψηλότερα».

Ο Διευθύνων Σύμβουλος της ελίν, κύριος Γιάννης Αληγιζάκης, δήλωσε: «Το 2024 αποτελεί μια χρονιά ορόσημο για τον αθλητισμό σε παγκόσμιο επίπεδο, μια χρονιά εορταστική όπου το «Ευ Αγωνίζεσθαι» κυριαρχεί στις καρδιές όλων μας. Ο αθλητισμός είναι καταλύτης ανάδειξης θετικών προτύπων για την κοινωνία, γι’ αυτό κι εμείς στην ελίν υποστηρίζουμε έμπρακτα το πολυδιάστατο έργο της Ελληνικής Ολυμπιακής Επιτροπής αλλά και τις προσπάθειες του Μίλτου και του Στέλιου, δύο αθλητών-πρότυπο, όχι μόνο για την αθλητική τους πορεία, αλλά και για τις αξίες που πρεσβεύουν. Δεσμευόμαστε να στεκόμαστε στο πλευρό τους, με σκοπό να τους δίνουμε ώθηση να πετυχαίνουν τους στόχους τους και να τους ενθαρρύνουμε να κατακτούν ακόμα περισσότερες κορυφές».

 

Σχετικά με την ελίν

Η ελίν ιδρύθηκε το 1954 και αποτελεί σήμερα έναν από τους πλέον δυναμικούς ενεργειακούς ομίλους στην Ελλάδα, με ένα πανελλαδικό δίκτυο 580 πρατηρίων. Συγχρόνως εδώ και δεκαετίες κατέχει ηγετικό ρόλο στον χώρο του εφοδιασμού των βιομηχανικών μονάδων με καύσιμα και λιπαντικά. Παράλληλα, δραστηριοποιείται με σημαντικές επενδύσεις σε όλες τις μαρίνες της Ελλάδος στον εφοδιασμό σκαφών αναψυχής, αλλά και στην εξυπηρέτηση της ποντοπόρου ναυτιλίας με λιπαντικά. Εξυπηρετεί έναν μεγάλο αριθμό οικιών και κτηρίων με πετρέλαιο θέρμανσης, διαθέτοντας στόλο ελεγχόμενων βυτιοφόρων για τον σκοπό αυτό. Τα τελευταία χρόνια, η ελίν έχει αναπτύξει μια πολύ έντονη εξαγωγική δραστηριότητα, πουλώντας πετρελαιοειδή προϊόντα σε 4 Ηπείρους και σήμερα συγκαταλέγεται σε έναν από τους μεγαλύτερους εξαγωγείς της χώρας. Προετοιμάζεται έγκαιρα για τις τεράστιες αλλαγές στον ενεργειακό χώρο, προχωρώντας με πολύ δυναμικά βήματα στην ανάπτυξη πωλήσεων στην αγορά του ηλεκτρικού ρεύματος και φυσικού αερίου.

Περισσότερες πληροφορίες για την ελίν μπορείτε να βρείτε στην ιστοσελίδα της www.elin.gr.

 

Επικοινωνία:

ελίν: Γιώργος Βερούλης, Υπεύθυνος Δημοσίων Σχέσεων, τηλ.: +30 210 6241628, e-mail: g.veroulis@elin.gr

30 Νοεμβρίου 2023

H ελίν δημοσιοποιεί τον Απολογισμό Βιώσιμης Ανάπτυξης ESG για το έτος 2022

Περισσότερα
30 Νοεμβρίου 2023

Ανακοίνωση - Φορολογικό Πιστοποιητικό Χρήσης 2022

Περισσότερα
28 Νοεμβρίου 2023

Η ελίν λανσάρει δύο νέα προγράμματα ηλεκτρικής ενέργειας και φυσικού αερίου για οικιακούς καταναλωτές

Περισσότερα
16 Νοεμβρίου 2023

Η ελίν σταθερός Υποστηρικτής της Ελληνική Ολυμπιακής Επιτροπής και υπερήφανος Χορηγός των κορυφαίων αθλητών Μ. Τεντόγλου και Στ. Μαλακόπουλου

Περισσότερα
Αλλαγή συγκατάθεσης Cookies Ανάκληση συγκατάθεσης Cookies