Δίκτυο Yachting

Δίκτυο ελίν Yachting 

135 πρατήρια ελίν συνθέτουν ένα πολύ εκτεταμένο παράκτιο δίκτυο πρατηρίων εξασφαλίζοντας τη συνέχεια του ταξιδιού των πελατών της, όπου κι αν βρίσκονται.

Κατεβάστε το νέο φυλλάδιο της ελίν αναφορικά με τις υπηρεσίες ελίν Yachting (σε μορφή pdf).

Η ελίν μέσα στο πλαίσιο της παροχής των ξεχωριστών υπηρεσιών ελίν Υachting, αποτελεί σημείο αναφοράς για την υπεύθυνη, συνεπή, φιλική και αποτελεσματική εξυπηρέτηση όλων όσων κινούνται στις θάλασσες μας. Τροφοδοτεί τους πολυάριθμους πελάτες της σε όλη την επικράτεια, ενώ παράλληλα συμβάλει τα μέγιστα ώστε ο πήχης της εξυπηρέτησης να ανεβαίνει ακόμα ψηλότερα προσελκύοντας περισσότερους ιδιοκτήτες επαγγελματικών σκαφών στις μαρίνες της χώρας.

Πέραν του δικτύου πρατηρίων της ελίν στα οποία σας έχετε τη δυνατότητα να γνωρίσετε το υψηλό επίπεδο των εξειδικευμένων υπηρεσιών ελίν Yachting, έχετε τη δυνατότητα να επιλέξετε για τον ανεφοδιασμό του σκάφους σας κάποιο από τα πολυάριθμα πρατήρια της ελίν τα οποία ανήκουν στο παράκτιο δίκτυο της εταιρίας σε όλη την Ελλάδα. Οι συνεργάτες της εταιρίας είναι πρόθυμοι ανά πάσα στιγμή να σας εξυπηρετήσουν και να σας προσφέρουν τα κορυφαίας ποιότητας καύσιμα και λιπαντικά που χρειάζεστε.

Δείτε παρακάτω αναλυτικά όλο το δίκτυο του ελίν Υachting club και επιλέξτε το πρατήριο που σας εξυπηρετεί προκειμένου να επωφεληθείτε από τις ξεχωριστές υπηρεσίες ελίν Υachting καθώς και τα πρατήρια του παράκτιου δικτύου της ελίν.

Δίκτυο ελίν Yachting Club και παράκτιο δίκτυο πρατηρίων ελίν

Λιμενικές Αρχές

Ανάλογα με την περιοχή της Ελλάδας που σας ενδιαφέρει υπάρχουν τα αντίστοιχα λιμεναρχεία. Αναλυτικά τα τηλέφωνα των λιμενικών αρχών στη λίστα που ακολουθεί:

Λιμενικές Αρχές

Επικοινωνία για παραγγελίες ελίν Yachting

  +30 210 62 41 600 ή +30 694 43 93 760
 +30 210 62 41 629