Προγράμματα ανταμοιβών

Η ελίν πάντα φροντίζει να στηρίζει εμπράκτως το καταναλωτικό κοινό και να προσφέρει λύσεις που έχουν σαν κύριο χαρακτηριστικό την ανταποδοτιτκότητα και το πραγματικό όφελος όσων επιλέξουν να προμηθευτούν καύσιμα και λιπαντικά στα πρατήρια υγρών καυσίμων της εταιρίας.

 

Πρόγραμμα go4more

 

Μία νέα συνεργασία ξεκινάει μεταξύ της ελίν και της Εθνικής Τράπεζας, όσον αφορά το πρόγραμμα επιβράβευσης πελατών της ΕΤΕ, go4more. Μέσω της εγγραφής στο  πρόγραμμα αυτό, δίνεται η δυνατότητα στους πελάτες του δικτύου πρατηρίων ελίν, οι οποίοι χρησιμοποιούν κάρτες της Εθνικής Τράπεζας, να κερδίζουν σε κάθε συναλλαγή τους.

Ειδικότερα, κάθε 1€ αγορών με πιστωτικές κάρτες της Εθνικής Τράπεζας στο δίκτυο πρατηρίων ελίν ισοδυναμεί με 8 πόντους go4more. Αυτοί οι πόντοι θα μπορούν να εξαργυρώνονται στις συνεργαζόμενες επιχειρήσεις του προγράμματος, που σημαίνει ανταμοιβή σε ευρώ.

Με το συγκεκριμένο πρόγραμμα, η ελίν αποδεικνύει για ακόμη μία φορά τη φιλοσοφία της για συνεχή διεύρυνση των υπηρεσιών και προγραμμάτων της, με στόχο την απόλυτη ικανοποίηση των πελατών της.

 

Κερδίστε έως 8 πόντους go4more για κάθε €1 αγορών σας με τις κάρτες της Εθνικής Τράπεζας.

 

Κάθε 1€ αγορών με χρεωστικές κάρτες της Εθνικής Τράπεζας στο δίκτυο πρατηρίων ελίν ισοδυναμεί με 4 πόντους go4more.

 

Δείτε εδώ τα πρατήρια που συμμετέχουν στο πρόγραμμα.


Πρόγραμμα Επιστροφή

Κάθε φορά που προμηθεύεστε καύσιμα, λιπαντικά, πετρέλαιο θέρμανσης ή οποιοδήποτε άλλο προϊόν διατίθεται στα πρατήρια ελίν, και πληρώνετε τη συναλλαγή σας μέσω κάρτας Eurobank, κερδίζετε αυτόματα ευρώ. Τα ευρώ που συλλέξατε από συναλλαγές σας σε οποιαδήποτε επιχείρηση που συμμετέχει στο πρόγραμμα Επιστροφή μπορείτε να τα εξαργυρώσετε σε επόμενες αγορές σας στα πρατήρια της ελίν πληρώνοντας λιγότερο ή και καθόλου.

Η δυνατότητα χρήσης του προγράμματος Επιστροφή ισχύει σε μεγάλο αριθμό επιλεγμένων πρατηρίων ελίν. Για επιπλέον πληροφορίες σχετικά με τα πρατήρια ελίν που συμμετέχουν στο πρόγραμμα Επιστροφή ή για οποιαδήποτε άλλη διευκρίνιση χρειάζεστε αναφορικά με το Πρόγραμμα, καλέστε στο 210 6241500 όπου οι άνθρωποι της ελίν θα σας εξυπηρετήσουν άμεσα.

 

Δείτε εδώ τα πρατήρια που συμμετέχουν στο πρόγραμμα Επιστροφή.

 


Diners Club

Η ελίν στα πλαίσια των λύσεων που προσφέρει στους καταναλωτές που θα επιλέξουν τα πρατήρια της για να εφοδιαστούν με καύσιμα και λιπαντικά ξεκίνησε τη συνεργασία της και με το Diners Club. Το Diners Club αριθμεί πάνω από πενήντα χρόνια παρουσίας στην ελληνική αγορά προσφέροντας στα μέλη του πλήθος ανταποδοτικών προνομίων. Οι κάτοχοι καρτών Diners και μέλη του Club, έχουν τη δυνατότητα να πραγματοποιήσουν τις αγορές τους σε επιλεγμένα πρατήρια του δικτύου πρατηρίων της ελίν.

 

Δείτε εδώ τα συνεργαζόμενα πρατήρια.