ελίν up επιβράβευση

Η ΕΛΙΝΟΙΛ συνεχίζει να επενδύει στις σχέσεις της με τους καταναλωτές μέσα από το Πρόγραμμα Συλλογής Δώρων “ελίν up επιβράβευση”. Με κεντρικό μέλημα την ανάπτυξη μακροχρόνιων σχέσεων με τους πελάτες της βασισμένες στην εμπιστοσύνη που καλλιεργεί εδώ και 66 χρόνια, η ΕΛΙΝΟΙΛ – το 2018 – λάνσαρε το “ελίν up επιβράβευση”, το καινοτόμο και πρωτοποριακό πρόγραμμα πιστότητας καταναλωτών μέσω Mobile appΈνα πρόγραμμα που προσφέρει στους καταναλωτές γρήγορα και με ασφάλεια τον κόσμο των προνομίων ελίν στο κινητό τους τηλέφωνο, κερδίζοντας πολλαπλά οφέλη.

Τι είναι το “ελίν up επιβράβευση”;

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΔΩΡΕΑΝ ΤΗΝ ΕΦΑΡΜΟΓΗ ελίν up επιβράβευση”

Για Android
Για iOS

ΝΕΑ ΚΑΡΤΑ LOYALTY & ΣΥΛΛΟΓΗΣ ΠΟΝΤΩΝ

Επιπλέον, σήμερα το Πρόγραμμα Πιστότητας ενισχύεται και με την Κάρτα Loyalty & Συλλογής πόντων ελίν up επιβράβευση.  Μια κάρτα – σε απτή μορφή αλλά και σε ψηφιακή – που ευχαριστεί και ανταμείβει τους πιστούς πελάτες ελίν, που προτιμούν πιο εδραιωμένες μορφές επιβράβευσης.

Με την ενίσχυση αυτή, το Πρόγραμμα Συλλογής Δώρων up επιβράβευση καλύπτει το σύνολο του πιστού κοινού της ελίν, διευρύνοντας έτσι τη βάση από κατόχους smartphone & εξοικειωμένους με ηλεκτρονικές πληρωμές ΚΑΙ σε καταναλωτές που επιλέγουν παραδοσιακούς τρόπους επιβράβευσης.

Αποκτώντας την κάρτα up επιβράβευση οι καταναλωτές γίνονται μέλη της οικογένειας ελίν που τους ανοίγει την πόρτα σε έναν κόσμο προνομίων … “up for you, up for home, up for kid, up for chef, up for tech, up for drive, up for fun”!

Μέσω κάρτας ή μέσω κινητού σε κάθε συναλλαγή οι καταναλωτές, σε επιλεγμένα πρατήρια του δικτύου ελίν, συλλέγουν πόντους, τους οποίους θα εξαργυρώνουν σε πολύ χρήσιμα δώρα.

Η ΕΛΙΝΟΙΛ και το δίκτυό της ανταποδίδοντας έμπρακτα την αμοιβαία εμπιστοσύνη στους καταναλωτές, προσφέρουν οφέλη και πραγματική αξία δημιουργώντας ένα Πρόγραμμα Επιβράβευσης Απλό, Πρωτοποριακό, Μοναδικό και Ασφαλές.

 

ΣΥΛΛΟΓΗ ΠΟΝΤΩΝ

Καύσιμα & Υπηρεσίες
Λιπαντικά
figame.gr
Groupama

ΚΑΤΑΛΟΓΟΣ ΔΩΡΩΝ

Δείτε τον κατάλογο με τα δώρα της ελίν

Όροι και προϋποθέσεις χρήσης για χρήστες του προγράμματος «ελίν up επιβράβευση»